2681076570 Αντωνίου Γαρουφαλιά 3, Αρτας giannakos.nektarios@gmail.com

 

 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Νευρολόγος Άρτα | Γιαννάκος Νεκτάριος


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άρτα, πέρασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2000 από όπου και αποφοίτησε το 2006.Μετα το πέρας της στρατιωτικής του θητείας και της υποχρεωτικής υπηρεσία υπαίθρου μετέβη στη Σουηδία όπου και ειδικεύτηκε στη Νευρολογία.

Από το 2010 που βρίσκεται στη Σουηδία ασχολήθηκε με όλο το φάσμα της Νευρολογίας (Πάρκινσον, Ανοϊκά Σύνδρομα, Alzheimer) ενώ έλαβε μέρος σε κλινικές μελέτες για την Πολλαπλή Σκλήρυνση μέσω του Πανεπιστημίου του Γκέτεμποργκ. Πιστοποιήθηκε σαν ειδικός Νευρολόγος με τις Πανσουηδικές εξετάσεις το 2015 και εκ τότε συνέχισε να εργάζεται σαν Επιμελητής Νευρολογίας στο Sahlgrenska University Hospital του Γκέτεμποργκ (https://en.wikipedia.org/wiki/Sahlgrenska_University_Hospital). Συνέχισε την εξειδίκευση στη Νευροφυσιολογία δηλαδή Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (για τη διάγνωση και θεραπεία της Επιληψίας) και Ηλεκτρομυογράφημα (Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα, Ριζοπάθειες, Νευρομυικές Παθήσεις). Ασχολήθηκε επίσης με την Παιδονευρολογία αναλαμβάνοντας και παιδιατρικούς ασθενείς για την διενέργεια εκτός των άλλων των παραπάνω εξετάσεων.

Από το 2016 συνεργάζεται με την κλινική Aleris Specialistvård Axesshuset όπου και διατηρεί εκτός των άλλων ιατρείο κεφαλαλγίας (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσης, αθροιστική κεφαλαλγία) ενώ συνεργάζεται επίσης με τη μεγαλύτερη εταιρεία συμβουλευτικής τηλεϊατρικής στη Σουηδία (https://medicheck.se/nektarios-giannakos-specialistlakare-neurolog).
Παράλληλα με το ιατρείο στην Άρτα, επισκέπτεται περιστασιακά τη Σουηδία ως φιλοξενούμενος Επιμελητής Ιατρός τόσο στο ιατρείο κεφαλαλγίας αλλά και ως υπεύθυνος κλινικής στα προαναφερθέντα νοσοκομεία.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για τον προγραμματισμό ραντεβού.